PYLON Audio Diamond Monitor 18 mkII

Kaina:
1 580,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

2 juostų lentyninės garso kolonėlės, pasižyminčios natūraliu ir maloniu garsu, puikia garso scena ir puikiai tinkančios instrumentinės, vokalinės muzikos klausymui, tačiau gali nustebinti ir savo puikiu žemų dažnių atkūrimu.

Nurodyta poros kaina be stovų.

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

Pirmosios kartos „Diamond Monitor 18“ nustatė savo kategorijos standartą, todėl sukurti jo įpėdinį tapo unikaliu iššūkiu. Naujausioje versijoje patobulinome šias kolonėles, panadojant patobulintus garsiakalbius, korpusus ir filtrus. Be to, subtiliai atnaujinome jų dizainą, kad jos atrodytų dar rafinuočiau.

Žemų dažnių garsiakalbis - tai mūsų inžinierių smarkiai modifikuotas garsiakalbis, kurį pagamino Norvegijos bendrovė „Seas“. Jo galinga magnetinė grandinė, sustiprinta papildomu magnetu, veikia kartu su lengva aliuminio ir vario rite, todėl ne tik padidėja dinamika, bet ir tiksliau atkuriami žemieji ir vidutiniai dažniai. Aptakios konstrukcijos aliuminio šasi, suformuota liejimo būdu, leidžia tiksliai atkurti garsą. Be to, „Diamond Monitor 18 mkII“ turi padidinto skerspjūvio bassreflekso fazoinvertorių, išlaikant panašų korpuso suderinimą. Dėl to efektyviau atkuriami žemiausi dažniai, pašalinant girdimą turbulenciją.

Dėl šių patobulinimų taip pat pagerėjo vidutinių dažnių kokybė. Aliuminio ir vario ritės viela yra idealus sprendimas ne tik dėl geresnio atskirų vibracinės sistemos elementų masių optimizavimo, bet ir dėl sumažėjusio vadinamojo odos efekto srovių, tekančių garsiakalbio ritėje, poveikio. Naudojant 1 colio ritę užtikrinama puiki mikrodinamika vidutinių dažnių diapazone. Be to, vietoj tradicinio dulkių dangtelio žemų dažnių garsiakalbyje buvo įrengtas fazinis kaištis, panaikinantis rezonansus, susijusius su oro kiekiu po dangteliu. Padengta lengva celiuliozės membrana leidžia užtikrinti tonaliai subalansuotą šiltą garsą plačiame dažnių diapazone. Švelnus lygio sumažėjimas ties viršutine vidutinių bosų garsiakalbio diapazono riba taip pat leidžia sklandžiai pereiti į aukštų dažnių garsiakalbio atkuriamą diapazoną.

Aukštųjų dažnių diapazone veikia kultinis „Scan-speak“ aukštųjų dažnių garsiakalbis, kuriam būdinga išskirtinė mikrodinamika ir detalumas dėl panaudoto stipresnio neodimio magneto, sumažintos ritės masės ir atsisakyta ferrofluido. Aukštųjų dažnių garsiakalbis lengvai integruojamas su vidutinių dažnių garsiakalbiu dėl naujos dvigubos rezonansinės kameros konstrukcijos, kuri leido dar labiau sumažinti aukštųjų dažnių garsiakalbio pagrindinį rezonansą. Šie pokyčiai leidžia švariai atkurti visą instrumentų spektrą.

„Diamond Monitor 18 MKII“ pažangus filtrų tinklas sukurtas naudojant tik linijinius elementus, tokius kaip oro ritės ir polipropileniniai kondensatoriai, todėl garsas yra aiškesnis.

Naujausiuose kolonėlėse pasirinkome 4 omų varžą. Tai reiškia, kad antrosios kartos aštuoniolikos garsiakalbiai yra dvigubai garsesni ir visiškai išnaudoja stiprintuvo teikiamą galią. Dėl to gerokai padidėja dinamika, o garsiakalbius galima skirti šiek tiek didesnėms patalpoms.

Diamond Monitor 18 mkII pasižymi didesniu priekiniu posvyriu, todėl pagerėja garsiakalbių laiko integracija. Bendra forma atrodo daug geriau. Aukštųjų dažnių garsiakalbiui juoda akytoji guma suteikia išskirtinį charakterį ir didesnį atsparumą senėjimui. Tuo tarpu vertikali faneros tekstūra suteikia visumai elegantiškumo.

Korpuso sienelių vibracija gerokai sumažinta dėl gausaus vidinio briaunavimo. Nepageidaujamas korpuso viduje stovinčias bangas slopina avies vilna ir nauja garsą sugerianti medžiaga, specialiai parinkta atliekant bandymus mūsų beaidėje kameroje naudojant lazerinį vibrometrą. Todėl monitoriaus garsas yra be toninių priemaišų.

„Diamond Monitor 18 mkII“ - tai garsiakalbis, pasižymintis rafinuota žemųjų dažnių dinamika, užtikrinantis kontroliuojamus ir subtilius žemus dažnius. Kartu su puikiu vidutinių ir aukštų tonų balansu ji užtikrina išskirtinį instrumentų ir vokalo atkūrimo natūralumą. Jos sukuriama akustinė erdvė leidžia tiksliai lokalizuoti atskirus instrumentus, todėl kiekviena nata skamba aiškiai ir aiškiai.

Kolonėlės geriausiai tinka 12-25 m2 patalpoms.

Specifikacijos

Impedance 4 Ohm
Bandwidth 37 Hz - 20 kHz
Nominal power 80 W
Maximum power 160 W
Efficiency 88 dB
Dimensions [W x H x D] 196 x 420 x 379 mm
Weight 10 kg / piece
Woofer Pylon Audio PSW 18.4.CA/P (1xSeas CA18RLY/P_CUSTOM)
Tweeter Pylon Audio PST 19.TN (Scan Speak D2010/852100)
Speaker grille Yes, magnetic
Warranty 4 years
Available colours - Natural veneer OAK, ennobled with the oil-wax - 11 decors.
- Natural veneer OAK, colourless lacquer: wenge, black, walnut, cherry, natural.
- High Gloss: white HG, black HG.
- Lacquer Mat - white, black.
- We can realize individual orders with RAL colours.

Kainos

natural veneer OAK, OIL WAX pure 1580
smoaked oak
super white
dark oak
black
cherry coral
mahogany
charcoal
walnut
chocolat
natural
natural veneer OAK, LACQUER black 1635
walnut
wenge
cherry
oak
LACQUER MAT black 1655
white
LACQUER HG black 1765
white
any color RAL MAT 1900
HG