DENON AVC-S670H 5.2 namų kino stiprintuvas

Kaina:
449,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

„AVC-S670H“ turi neįtikėtiną 8K vaizdo raišką, didelės raiškos erdvinį garsą, ‚Dolby TrueHD‘ ir ‚DTS HD Master Audio‘ dekoderius. Be to, su integruota „HEOS® Built-in“ funkcija galite transliuoti ir bendrinti muziką su „Denon Home“ belaidžiais garsiakalbiais kituose kambariuose. Tai jūsų namų kino teatro širdis.

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

  • Didelio našumo diskretusis 5 kanalų stiprintuvas: Diskretūs didelės srovės stiprintuvai visuose kanaluose tiekia iki 135 W vienam kanalui - pakankamai galios, kad būtų galima paleisti daugumą kolonėlių mažesnėje erdvėje.
  • Didelės raiškos erdvinis garsas: „Dolby TrueHD“, ‚DTS-HD Master Audio‘ dekoderiai be nuostolių garso turiniui, taip pat ‚Dolby Pro Logic II‘ ir ‚DTS Neo:6‘ upmixeris senesniam turiniui optimizuoti.
  • Pažangus 8K namų kino teatras: 8K vaizdo įrašai palaikomi trimis iš šešių HDMI įėjimų ir vienu išėjimu. Mėgaukitės paprastu vaizdo suderinamumu ir puikia vaizdo kokybe su HLG, HDR, „Dolby Vision“, HDR10+ ir „Dynamic HDR pass-through“.
  • Įmontuota HEOS® technologija: Siųskite mėgstamą muziką belaidžiu ryšiu per „Spotify“, „Tidal“, „Amazon Music HD“, „AirPlay 2“, „Bluetooth“ ir kt. Mėgaukitės internetinio radijo pasauliu, kurį palaiko „TuneIn“. Pridėkite „Denon Home“ belaidžius garsiakalbius ir skleiskite muziką į papildomus namų kambarius, o viską valdykite naudodami HEOS programėlę.
  • Integruotos „Wi-Fi“, „AirPlay 2“ ir „Bluetooth“: „Wi-Fi“ ir ‚Bluetooth‘ ryšys, kad galėtumėte prisijungti prie belaidžio tinklo arba tiesiogiai transliuoti muziką iš išmaniųjų įrenginių. Naudokite „AirPlay“, kad galėtumėte transliuoti „Apple Music“.
  • Paprasta sąranka ir „Audyssey“ patalpų korekcijos technologija: Apdovanojimus pelnęs vedamas sąrankos asistentas pateikia aiškias, žingsnis po žingsnio instrukcijas didelės raiškos vaizdo įraše televizoriuje, kad galėtumėte pradėti dirbti. Pridedama „Audyssey MultEQ“ programinė įranga, skirta tiksliam kalibravimui, kuris optimizuoja klausymo patirtį jūsų kambaryje.
  • Daugiau nei šimtmetis inovacijų: Įkurta 1910 m., „Denon“ suteikia galimybę patirti svarbias akimirkas, nepaliaujamai siekdama kokybės, naujovių ir garso našumo.

Charakteristikos

Galia, W
5 x 75W (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive))
Svoris, kg
7,8
Dydis (A/P/G), cm
15,1 x 43,4 × 33,9

Jums taip pat gali patikti