Marantz Model M1 tinklinis stereo stiprintuvas

Kaina:
999,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Naujos kartos, itin kompaktiškas, tačiau galingas ir kokybiškas Marantz Model M1 stereo stiprintuvas su visomis šiuolaikinėmis funkcijomis.

Integruota HDMI eARC jungtis TV pajungimui, valdymas per aplikaciją ir internetinių muzikos šaltinių palaikymas.

Integruotas aukštų ir žemų dažnių filtras leis sukurti puikiai skambančią 2.1 garso sistemą.

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

MODEL M1 savo galia ir kokybe tinka įvairiausioms kolonėlėms - nuo kompaktiškų konstrukcijų iki didelių grindinių kolonėlių, o jei pageidaujate, - prie lubinių ar sieninių kolonėlių. Didelės galios stiprintuvas yra labai efektyvus ir siūlo 100 W stereo išėjimo galią su itin mažais iškraipymais - tik 0,005 % THD per skaitmeninius įėjimus, o tai paprastai pasiekiama daug brangesniuose stiprintuvuose. Jei norite, galite prijungti žemų dažnių garsiakalbį, kad galėtumėte mėgautis 2.1 kanalo patirtimi, o MODEL M1 išplėstinės konfigūravimo parinktys leidžia nepriklausomai reguliuoti aukštųjų ir žemųjų dažnių filtrą, taip pat +/-15 dB žemųjų dažnių garsiakalbio lygio reguliavimą.

Šį galingą stiprinimą papildo visapusiškas didelės raiškos muzikos palaikymas. Daugelis kompaktiškų skaitmeninių stiprintuvų apsiriboja CD kokybės 16 bitų/44,1 kHz skiriamąja geba, tačiau MODEL M1 palaiko visą didelės skiriamosios gebos muziką iš internerinių muzikos platformų, vietinio tinklo ar net USB, įskaitant 24 bitų/192 kHz PCM ir DSD. Siekiant užtikrinti, kad šie didelės raiškos signalai būtų perduodami geriausios įmanomos kokybės, MODEL M1 nuo pradžios iki galo veikia skaitmeninėje grandinėje. Tai supaprastina signalo srautą ir pašalina klaidas, kurias sukelia nebrangūs DAC, paprastai naudojami tradicinėje "Hi-Fi" aparatūroje. Tai taip pat reiškia, kad visuose šaltiniuose naudojamos integruotos DSP technologijos, įskaitant "Marantz Music Digital Filtering" (MMDF), pirmą kartą sukurtą etaloniniams audiofilų CD grotuvams ir skirtą užtikrinti bet kuriam "Marantz" gaminiui būdingą šilumą ir muzikalumą.

Kad ir kaip norėtumėte klausytis, MODEL M1 jums padės. Naudodamiesi HEOS programėle galite naudotis visomis HEOS platformoje teikiamomis muzikos paslaugomis, įskaitant netrukus pasirodysiančius TIDAL ir "Roon Ready" palaikymo atnaujinimus.

Be HEOS, MODEL M1 palaiko "Bluetooth", "Spotify Connect" ir "AirPlay2", todėl užtikrinamas platus belaidis muzikos transliavimas beveik iš bet kokio turinio, kurį norite pasiekti beveik iš bet kokio įrenginio. Garso įrašus galite atkurti net iš vietoje prijungto USB-A disko, todėl šis kompaktiškas gaminys yra itin universalus.

Jei jums labiau patinka vinilo garsas, galite prijungti suderinamą grotuvą (modelį su patefone integruotu arba išoriniu phono korektoriumu) per MODEL M1 linijinio lygio RCA analoginius įėjimus.

Kai nesiklausote muzikos, MODEL M1 yra puiki alternatyva soundbar'ams arba namų kino stiprintuvams, kad galėtumėte kokybiškai žiūrėti televizorių. Integruota "eARC" HDMI įvestis reiškia paprastą sistemos garsumo lygio ir energijos valdymo valdymą vienu nuotoliniu būdu naudojant televizoriaus komplekte esantį pulltelį. Įmontuotas "Dolby Digital+" dekodavimas palaiko naujausius garso kodekus, paprastai naudojamus transliuojamose ir transliuojamose televizijos paslaugose, o naudingos reguliavimo funkcijos užtikrina optimalią patirtį, kad ir ką žiūrėtumėte. Tai apima dialogo gerinimo parinktį, kad balsai būtų lengviau pastebimi klausantis esant žemam garsumo lygiui, taip pat virtualųjį režimą, kuris naudoja "Dolby" apdorojimą, kad sukurtų didelį, trimatį garso efektą iš stereo garso formato. Puikiai tinka namuose, kuriuose tiesiog nėra galimybės įrengti didesnę pilno dydžio erdvinio garso sistemą.

  • 2.1 channel output allows for loudspeaker and subwoofer connection
  • 100 W per channel high power and crystal clarity
  • Switching, digital end-to-end amplifier topology
  • Enhanced performance with Marantz Musical Digital Filtering (MMDF)
  • Effortless streaming with HEOS® Built-in, WiFi, AirPlay 2, Spotify Connect
  • Toslink optical audio and HDMI eARC digital audio inputs
  • Digital decoding with Dolby Digital+
  • Sound Master tuned, designed, and built by Shirakawa Audio Works in Japan
  • Small footprint, rack-mountable, high-end materials, and refined Marantz industrial design
  • 1 pair RCA analogue audio inputs with gold-plated brass terminals